Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:Luk kurven for at tilføje flere varer
0 varer
0,00 kr.Din kurv er tom

Gå til kurv

Banan

Den mest populære frugt i Danmark


Der findes mere end 1000 forskellige sorter af bananer i naturen, men langt de fleste af dem er ikke spiselige for mennesker. Faktisk er det kun meget få banansorter der er spiselige, og ud af dem står sorten Cavendish for omtrent 99% af alt salg af bananer i Danmark. Desværre er det faktisk sådan, at lige netop Cavendish-bananen er i fare for at blive udryddet, grundet dens mangel på genetisk udvikling, men bare rolig, bananen forsvinder ikke.

For selvom bananen som vi kender den er i risiko for at uddø, så er bananmarkedet så stort, at der nok skal blive fundet en løsning. Det er faktisk heller ikke første gang, at bananen er i problemer. Tilbage før 1950’erne var sorten Gros Michel den dominerende sort, inden en sygdom stort set udryddede den. Det betød et fald i mængden af bananer, mens størstedelen af bananproduktionen blev omlagt til Cavendish-bananen.

Med den teknologiske udvikling og forskning der er i dag, så er der ingen grund til bekymring. Allerede nu, forsker lande i at kunne imødekomme svindet af Cavendish-bananer, heriblandt Japan, som faktisk har udviklet en sort af banan der er endnu sødere end den vi kender i dag, og hvor skrællen faktisk er spiselig. Desuden er bananindustrien et marked der har en værdi i omegnen af 80 milliarder kroner, så der er stor økonomisk interesse i at holde dette marked i live.

Æble

Der findes æbler til enhver smag


Æblet er, ligesom bananen, en af de mest populære frugter i verden, og med sine over 7.300 forskellige sorter af æbler, så er der et æble til enhver smag. Der findes faktisk så mange sorter, at hvis man spiser et æble af en ny sort hver dag, så ville det tage dig mere end 20 år at smage alle sorter. Derfor er der også stor variation i sortimentet, når vi leverer æbler din virksomheds FirmaFrugt, hvor vi varierer æblerne baseret på sæsonens bedste sorter.

Dette kan eksempelvis være de lækre og unikke Eplí-æbler, som kommer fra Piemonte i Norditalien. Eplí-æblet er produkt af omhyggelig, velovervejede og naturlige landbrugsmetoder, da æblet naturligt er resistent overfor insekter og derfor ikke kræver samme mængde behandling. Et æble, som også sikrer producenterne fair behandling, da alle der dyrker æblet er garanteret en fast pris, som et tegn på respekt for det arbejde der lægges i æblet.

Det er vores fornemmeste opgave at sikre, at vores kunder får den bedste oplevelse og den bedste frugt mulig. Derfor afsøger vi altid nye muligheder, i forbindelse med sorter og typer af frugt. Med en frisk og lækker Frugtordning hos os, vil du altid opleve, at vi forsøger at skabe de bedste forhold for lige netop din virksomhed.

Pære

Få friske og sprøde pærer i din Frugtordning Erhverv


Pæren er en af de mest populære frugter i verden, og det er den naturligvis også i Danmark, hvorfor den selvfølgelig indgår i jeres Frugtordning. Specielt den danske Clara Friis-pærer har en særlig plads i hjertet hos danskerne, og netop Clara Friis-pæren er blot en af de mange sorter af pærer vi udvælger til din virksomheds Frugtordning og FirmaFrugt. Ligeledes, vil vi naturligvis altid prioritere lækre, friske og danske pærer, når Årstiderne i den Danmark tillader dette, så vi kan give din virksomhed den bedste mulige oplevelse med jeres Frugtordning.

Vi veksler dog ofte imellem vores pærer, så du, som kunde, kan få så meget variation som muligt, hvoraf vi naturligvis også tilbyder den populære Conference-pære, samt den fantastiske nye sort Honey Bell og mange flere sorter, som vi udvælger efter sæson, friskhed og kvalitet, så du altid får lækre og saftige pærer i din friske Frugtordning til virksomheden.

Nektarin

Opdag sommerens smag med Nektarin


Nektariner tilbyder en unik kombination af sødme og saftighed, der gør dem til en eftertragtet sommerfrugt i enhver Frugtordning erhverv. Deres glatte skind og friske smag gør dem til en populær favorit på arbejdspladsen, perfekt til at tilføje et strejf af sommer til jeres frugtlevering.

Ved at inkludere nektariner i jeres FirmaFrugt sortiment, inviterer I årstidens bedste smage indenfor på kontoret. Disse saftige frugter, ofte omtalt som "fersken med hår", er ideelle for en forfriskende pause, der opliver og glæder. Med Frugtordning erhverv er hver levering en mulighed for at forkæle jeres team med sæsonens friskeste udvalg, og nektariner står som en lysende repræsentant for sommerens bedste tilbud.

Gør nektariner til en del af jeres næste Frugtlevering, og lad medarbejderne nyde den lækre smag af sommer, uanset hvor de befinder sig på arbejdspladsen.

Clementin

Clementiner er citrusfrugten der passer perfekt i din Frugtordning


Man kan hurtigt blive i tvivl om hvad forskellen på en mandarin og clementin er, og det kan da også være rigtig svært at se, men clementinen er i virkeligheden en hybridsort, skabt som en blanding af appelsinen og mandarinen. Clementinen blev fremavlet tilbage omkring år 1900, hvor den franske præst Pére Clément krydsede appelsinen og mandarinen, og som man måske kan fornemme, så har clementinen fået navnet efter sin skaber.

Selvom clementiner oftest spises som de er, så kan de faktisk bruges i mange forskellige henseender, såsom salater, desserter, marmelade, smoothies eller juice.

Ufo Fersken

Gør pausen unik med Ufo Fersken


Opdag den unikke smagsoplevelse med Ufo Ferskner, en eksklusiv tilføjelse til jeres Frugtordning erhverv. Denne særlige frugt, også kendt som Donut Fersken, er bemærkelsesværdig for sin flade form og søde smag, der skiller sig ud fra mængden.

Inkluderingen af Ufo Ferskner i jeres FirmaFrugt leverance er en fremragende måde at introducere noget nyt og spændende for medarbejderne. Denne sjældne frugtvariante er ikke kun en fryd for øjet med sin unikke form, men dens saftige og søde smagsprofil vil uden tvivl blive en favorit på kontoret. Med Frugtordning er hver levering en mulighed for at opdage og nyde frugtens lækre kvaliteter, samtidig med at man tilføjer en frisk og spændende variation til frugt på arbejdspladsen.

Giv medarbejderne en smagsoplevelse udover det sædvanlige med Ufo Ferskner, og lad Frugtordning være jeres partner i at skabe et mere interessant og engagerende arbejdsmiljø.

Blomme

Blommer som Sæsonfrugt i din Frugtordning


Når sæsonen passer til det, vil vi tilføje friske og saftige blommer til din Frugtordning, og netop blommer er en fantastisk stenfrugt. Oprindeligt stammer blommen fra Asien, hvor det flotte blommetræ kan dateres helt tilbage til oldtiden, inden det senere blev bragt til området omkring Middelhavet og nu dyrkes over hele verden, og naturligvis også i Danmark.

Blommen findes i mange forskellige afskygninger, og der findes faktisk mere end 2000 forskellige sorter af blommer, som vi har mulighed for at kunne levere i jeres friske Frugtordning, når I bestiller frisk frugt til virksomheden. Der er dog et noget mindre udvalg af blommer i Danmark, og de sorter der typisk findes i Danmark vil være af sorterne Opal, Reine Claude, Viktoria, Laetitia og Kirkes og endelig sorten Angeleno, som dog oftest kommer hen mod den sene høst, grundet dens sene blomstring.

​Selvom den blomme I vil modtage i jeres FrugtKurv eller FrugtKasser vil være på størrelse med en golfbold, så findes blommen i mange forskellige udgaver, som alle kan variere i både størrelse og form, hvor de typisk fås i en størrelse der minder om en golfbold, enten som ovale eller runde, men det er dog også muligt for nogle sorter af blommen, at opnå samme størrelse som et æble. Blommerne som leveres med Frugtordning til din virksomhed kan naturligvis nydes præcis som de er.

Appelsin

En saftig tilføjelse til arbejdsdagen


Appelsiner er en tidløs klassiker, der bringer en frisk og livlig atmosfære til ethvert kontormiljø. Med Frugtordning erhverv får I leveret de bedste citrusfrugter, direkte fra solbeskinnede marker til jeres arbejdsplads. Denne frugt er perfekt for en naturlig pause, der kan genoplive både krop og sind.

Ved at vælge appelsiner til jeres FirmaFrugt leverance, sikrer I en konstant forsyning af friskhed og smag. Vores udvalg af sydlige appelsiner, herunder de eftertragtede græske varianter, er kendt for deres saftighed og dybe smagsnoter. Med hver bid følger en oplevelse, der transporterer smagssanserne til varmere himmelstrøg, en perfekt måde at tilføje en dosis daglig glæde på arbejdspladsen.

Integrer appelsiner i jeres Frugtlevering og lad deres naturlige livlighed være en kilde til inspiration og samhørighed på kontoret.