LEVERING AF FRUGTORDNING

– Find alle informationer her på siden

Vi leverer i hele landet

FrugtKurven leverer Firmafrugt og Frugtordning til virksomheden eller firmaet med egne.

Erfarne chauffører

Vi bruger faste frugt-chauffører – naturligvis. Sikkert, nemt og personligt.

Pakkeriet

Alle pakkes nænsomt i vores eget pakkeri af vores eget oplærte pakkeripersonale.

​Personlig service på din ordre

Den naturlige leverandør af frugtordning til jeres virksomhed.

Vi yder naturligvis personlig service på hver eneste ordre på frugtordninger. Du skal hverken tale med en maskine eller kun have kontakt med os via mail. Vi ringer til dig og aftaler grundigt, hvad jeres behov i virksomheden er, hvorefter vi guider dig på bedste vis.

Vi udvælger dagligt den mest friske og sæsonaktuelle frugt til netop jeres frugtordning. Med markedets største variation vil I opleve frisk​ frugt fra hele verdenen samt en stor variation – frugtkurv for frugtkurv.

​FLEKSIBILITET OG SERVICE

Tilpas jeres frugtordning til virksomheden i en omskiftelig hverdag – nemt og enkelt. Lad vores serviceorienterede chauffør levere jeres næste frugtkurv eller frugtkasse helt op på kontoret for en nemmere hverdag.

dk-kort

Levering af frugtordning – Frugtkurve og frugtkasser

​Med en frugtordning kan du glæde dine kollegaer med frisk og smagfuld frugt hver dag.

Hos Frugtordning.dk leverer vi frugtkurve og frugtkasser til virksomheder i hele landet – til Jylland, Fyn og Sjælland.

Hos os kan du vælge mellem en et stort udvalg af løsninger til din virksomheds frugtordning, så den passer perfekt til jeres ønsker og behov. Vi udvælger naturligvis årstidens mest friske frugter, pakker dem nænsomt og leverer dem direkte til din dør.

Når du vælger en frugtlevering hos os, får din virksomhed tilknyttet en fast chauffør, der altid leverer frugten med et smil på læben – enten til døren eller op på kontoret. Vi prioriterer nemlig en personlig oplevelse, så du altid ved, hvad du får.

Levering af frugt til virksomheder – Frugtordning til erhverv

Med en frugtordning kan du forkæle og motivere kollegaerne, så de har mulighed for at lette den lille sult – på en frisk og nem måde. Med håndfrugter som bananer, æbler og pærer kan du give et frisk pust til hverdagen.

Vi leverer frugt til et stort udvalg virksomheder, både store som små, som nyder godt af deres daglige frugtordning. Når du vælger en frugtordning hos os, så følger der altid god service med. Vi er fleksible – både hvad angår frugtordningens indhold, levering og leveringsdage.​

Vi ved nemlig, at alle virksomheder er forskellige. Måske har du brug for at få leveret frugtkasser to gange ugentligt? Eller måske er en enkelt gang om ugen rigeligt? Uanset de behov og ønsker din virksomhed måtte have, imødekommer vi naturligvis enhver virksomhed.

Landsdækkende frugtleverandør

Uanset om din arbejdsplads er placeret på Sjælland, Fyn eller Jylland, kan du nemt vælge en frugtordning hos os. Vi leverer nemlig firmafrugt til hele landet, fordi vi mener, at alle fortjener frisk frugt – hver dag.

Så uanset hvor i landet din virksomhed er, kan du nemt vælge en frugtlevering hos os. Vi transporterer vores frugtkasser og frugtkurve sikkert, så de bevarer deres friskhed og kvalitet.

Firmafrugtordning = Frugtkurve & Frugtkasser

Når du vælger en firmafrugtordning hos os, gør vi os altid umage for at give dig en grundig vejledning og en personlig oplevelse. Du skal derfor hverken snakke med en maskine eller udelukkende have kontakt på mail. Vi ringer dig gerne op, så vi i fællesskab kan finde frem til den allerbedste frugtordning til din arbejdsplads.

Har du spørgsmål til vores frugtlevering, eller har du brug for vejledning til at vælge den helt rigtige løsning? For os er intet spørgsmål for småt, for stort eller for komplekst. Kontakt os endelig, hvis du har brug for hjælp. Vi ser frem til at høre fra dig!

​​

​Få et tilbud jeres frugtordning

Skriv dine oplysninger her og bliv kontaktet

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Adresse

Litauen Allé 13, Bygn. 20-01

2630 Taastrup, København

CVR nr.: 25132726