Den naturlige leverandør af frugtordning til jeres virksomhed.

Frugtordning.dk

– Personlig service

Om Frugtordning.dk


Frugtordning.dk er friske frugtordninger til virksomheden. Med høj kvalitet, sikkerhed for friskhed og personlig service er Frugtordning.dk den naturlige leverandør af frugtordning til jeres virksomhed

Hos os finder I Frugtkurve, Frugtkasser og Økologisk frugtordning til netop jeres virksomheds størrelse, ønsker og behov.

Ligeledes tilbyder vi vores velkendte og anerkendte Frugtordning – BasisFrugt som er ”håndfrugt i det antal, I har behov for”. Vælg det eksakte antal stykker basis frugt og betal kun for den ønskede mængde – nemt, enkelt og lige til.

En frugtordning er motivation i hverdagen, sundt, enkelt og lækkert. Med en personlig service, fleksibilitet og tilpasselighed er vi mange virksomheders foretrukne valg, når frugten skal være frisk og præsentabel. Hos os handler det om variation, service smag og kvalitet – hver gang.

Se de mange muligheder og lad jer inspirerer til en sundere virksomhed, en grønnere CSRpolitik samt mere motiverede kollegaer. Kontakt os i dag og hør meget mere om en tilpasset frugtordning til netop jeres virksomhed.

 • #

  Gode værdier

 • #

  Grundig vejledning

 • #

  Friske råvarer

 • #

  Verdenen rundt

  Personlig service på din ordre

  Den naturlige leverandør af frugtordning til jeres virksomhed.

  Vi yder naturligvis personlig service på hver eneste ordre på frugtordninger. Du skal hverken tale med en maskine eller kun have kontakt med os via mail. Vi ringer til dig og aftaler grundigt, hvad jeres behov i virksomheden er, hvorefter vi guider dig på bedste vis. 

  Vi udvælger dagligt den mest friske og sæsonaktuelle frugt til netop jeres frugtordning. Med markedets største variation vil I opleve frisk frugt fra hele verdenen samt en stor variation – frugtkurv for frugtkurv.

  FLEKSIBILITET OG SERVICE
  Tilpas jeres frugtordning til virksomheden i en omskiftelig hverdag – nemt og enkelt. Lad vores serviceorienterede chauffør levere jeres næste frugtkurv eller frugtkasse helt op på kontoret for en nemmere hverdag.